Termenii si conditiile ale websiteului www.albumefotohd.ro

Site-ul albumefotohd.ro este proprietatea SC Foto Art SRL, cu datele de identificare de mai jos:

Titular : SC Foto Art SRL
Adresa : Str. Semanatorului Nr. 38C, Parter , Constanta
Contact : tel : 0728 585 595 / 0730 585 595
e-mail : office@albumefotohd.ro
Nr. Reg. Com : J13 / 1509 / 1999/
CUI: RO 11999514
Cont IBAN : RO81 RZBR 0000 0600 1323 1675Raiffeisen Bank Sucursala Constanta

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza www.albumefotohd.ro, numit in continuare Albume Foto HD.

Accesul si utilizarea site-ului Albume Foto HD se face numai cu respectarea termeniilor si conditiilor de mai jos.

Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In concordanta cu legislatia in vigoare in ceea ce priveste protectia datelor, precum si serviciile informationale si comertul electronic, utilizatorul accepta ca datele sale personale furnizate in momentul inregistrarii, sau orice alt tip de date furnizate companiei SC Foto Art SRL sa fie incorporate in fisiere apartinand acestei companii, avand scopul de a facilita prestarea serviciilor solicitate.

SC Foto Art SRL se obliga sa pastreze secrete datele de caracter personal si sa le trateze cu confidentialitate, precum si sa ia masurile tehnice, organizative si de siguranta necesare pentru a evita alterarea, pierderea si tratamentul sau accesul neautorizat al acestora, in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Persoanele ale caror date sunt prelucrate de subscrisa isi pot exercita drepturile de acces, rectificare, anulare sau opozitie prevazute în Legea 677/2001 si in celelalte legi aplicabile trimitand un e-mail la office[@]albumefotohd.ro.

Conciliere Amiabila

Daca aveti probleme legate de o rezervare, adaugarea sau promovarea unui anunt care nu par a putea fi rezolvate apelati urmatoarea adresa de e-mail: office@albumefotohd.ro.

1. ACCESUL SI FOLOSIREA SITE-ULUI

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii on-line referitoare la gazde ( unitati de turism ) care detin si pun la dispozitie spatii de inchiriat. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Albume Foto HD nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
In momentul in care folositi Site-ul, Aplicatia sau Serviciile noastre ( denumite generic Albume Foto HD ) sunteti in relatii contractuale cu Albume Foto HD.
Albume Foto HD este mentionat in cele ce urmeaza ca " Albume Foto HD ", " noi ", " ale noastre " si furnizeaza o platforma online care conecteaza gazde ce detin spatii de inchiriat cu oaspetii interesati de inchirierea acestor spatii.
Aceste Servicii sunt accesibile pe:
- website-ul www.albumefotohd.ro ;
- oricare alt site anuntat de Albume Foto HD, prin care Albume Foto HD face posibile aceste Servicii ;
- aplicatiile pentru dispozitivele mobile ( " Aplicatiile " ) .
Folosind Site-ul sau Aplicatiile acceptati in mod expres faptul ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre chiar daca deveniti sau nu un utilizator inregistrat al Serviciilor noastre.
Acesti Termeni si Conditii reglementeaza accesul dumneavostra la Serviciile noastre si utilizarea Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor.
De asemenea, prin accesarea Serviciilor, va exprimati acordul pentru participarea dumneavoastra in Programul de Recomandare ( specificat mai jos ) .
Va rugam sa cititi cu atentie si Politica de Confidentialitate .
Prin termenul " utilizator " al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest website.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Albume Foto HD ofera acces liber la site-ul www.albumefotohd.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopurile mai sus prevazute.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC Foto Art SRL sau de partenerii sai autorizati.
Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, data in scris de reprezentantul legal SC Foto Art SRL sau fara acordul scris prealabil al partenerilor sai / gazdelor.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC Foto Art SRL sau a partenerilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi intre www.albumefotohd.ro si alte site-uri, fara un acord prealabil exprimat in scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al SC Foto Art SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care s-au creat conexiuni. De asemenea, SC Foto Art SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele postate pe site-ul conexat de catre alte persoane decat cele autorizate de catre aceasta si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip, realizata fara acordul sau prealabil.
SC Foto Art SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ( “ link ” - uri ) catre alte pagini sau resurse. SC Foto Art SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. SC Foto Art SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-ul Albume Foto HD .
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de SC Foto Art SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care incalca legislatia romaneasca sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila si/sau penala pentru astfel de actiuni .
SC Foto Art SRL ( Albume Foto HD ) isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita SC Foto Art SRL sau pe partenerii sai, serviciile si / sau angajatii acestora .
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site si cu termenii si conditiile de utilizare prevazute este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
Drepturile de autor ale continutului site-ului www.albumefotohd.ro apartin in totalitate SC Foto Art SRL. In cazul in care descoperiti continut care nu ne apartine in totalitate va rugam sa ne sesizati la adresa de e-mail : office@albumefotohd.ro .

3. REGULI DE UTILIZARE:

3.1. Nu sunt permise :

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site ;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop ;
- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem al site-ului sau a SC Foto Art SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din retea care nu sunt publice, fara autorizatie ;
- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “ flooding ” sau “ DDOS ” .
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ( “ spamming ” ) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese .
Incalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC Foto Art SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile abilitate pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari .

3.2. Aplicatii in scopul utilizarii site-ului

3.2.1. Cum functioneaza Site-ul, Aplicatiile si Serviciile

Site-ul, Aplicatiile si Serviciile pot fi folosite pentru a facilita publicarea si inchirierea unor ansambluri rezidentiale sau alte tipuri de proprietati ( " Spatii " ) . Aceste Spatii sunt incluse in categoria Anunturi pe Site, Aplicatii si Servicii de catre Gazde . Puteti vizualiza Anunturile si ca un utilizator neinregistrat pe Site, Aplicatii si Servicii . Cu toate acestea, daca doriti sa rezervati un Spatiu sau sa adaugati un Anunt, trebuie mai intai sa va inregistrati si sa creati un Cont Albume Foto HD ( specificat mai jos ) .
Dupa cum am specificat mai sus, Albume Foto HD furnizeaza o platforma online si tehnologia aferenta, pentru Gazde ( Unitati de Turism ) si Oaspeti (Turisti ) , astfel incat sa se poata conecta si sa poata stabili rezervarea unor Spatii in mod direct .
Albume Foto HD nu este proprietar sau operator de proprietati . Daca nu se specifica in mod explicit altfel in platforma noastra, Albume Foto HD este responsabil doar cu facilitarea punerii la dispozitie a Site-ului, Aplicatiilor, Serviciilor si serveste ca agent limitat de colectare a platilor fiecarei Gazde, in scopul de a accepta plati din partea Oaspetilor in numele Gazdei .
Mentionam faptul ca, precum am specificat si mai sus, site-ul, aplicatiile si serviciile sunt destinate sa faciliteze conectarea oaspetilor cu gazdele si rezervarea spatiilor in mod direct. Albume Foto HD nu are dreptul si nu supune controlului continutul niciunui anunt, al conditiilor, legalitatea sau statutul adecvat al Gazdei/anuntului . Albume Foto HD nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun anunt sau / si spatiu . In consecinta, orice rezervare si / sau inchiriere se va face pe riscul propriu al oaspetelui .

3.2.2. Crearea Contului

Pentru a putea accesa anumite caracteristici ale Site-ului si Aplicatiilor, rezervarea unui Spatiu sau adaugarea unui Anunt, trebuie sa va inregistrati pentru a crea un cont ( " INREGISTRARE " ) si sa deveniti un Utilizator . Va puteti inregistra pentru a va alatura Serviciilor direct prin intermediul Site-ului sau a Aplicatiilor asa cum este descris in aceasta sectiune .
Va puteti inregistra si prin sincronizarea anumitor conturi terte pe site-urile de socializare ( " SDS " ) inclusiv dar nu limitat la Facebook, Twitter, YouTube, G+ ca parte a functionalitatii Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor, va puteti sincroniza Contul Albume Foto HD cu contul tert: fie prin a furniza informatiile de acces ale contului tert Site-ului nostru prin intermediul Site-ului, Serviciilor sau Aplicatiilor sau permitand Albume Foto HD sa acceseze contul tert conform termenilor si conditiilor care guverneaza utilizarea dumneavoastra pentru fiecare cont tert .
Declarati ca aveti dreptul sa faceti cunoscute informatiile de acces la contul tert pentru Albume Foto HD si ca acordati accesul Albume Foto HD la contul tert ( inclusiv, dar nu limitat pentru utilizarea in scopurile descrise aici ), fara incalcarea de catre dumneavoastra a niciunui termen sau conditie care controleaza utilizarea contului tert si fara a obliga Albume Foto HD la plata oricarei taxe sau transformarea Albume Foto HD in subiectul oricarei limitari de folosire impuse de furnizorii contului tert .
Intelegeti ca Albume Foto HD va accesa conturile terte, va pune la dispozitie si va stoca (daca se aplica) orice Continut pe care dumneavoastra l-ati furnizat sau/si stocat in contul tert ( "Continut SNS" ) astfel incat acesta sa fie disponibil pe si prin intermediul Site-ului, Serviciilor si Aplicatiilor, folosindu-se de Contul Albume Foto HD si pagina de profil Albume Foto HD.
Daca nu este specificat altfel in acesti termeni, tot Continutul SDS, daca este cazul, va fi considerat Continutul Utilizatorului pentru toate scopurile acestor termeni. In functie de contul tert pe care il alegeti si conform setarilor de confidentialitate pe care le-ati setat in acel cont tert, informatiile de identificare personala pe care le postati pe contul tert vor fi disponibile pe si prin intermediul Contului Albume Foto HD pe Site, Servicii si Aplicatii. Va rugam sa retineti ca in cazul in care Contul Tert sau serviciile asociate acestuia devin indisponibile sau accesul Albume Foto HD la acest Cont Tert este stopat de catre furnizorul de servicii al Contului Tert, atunci Continutul SDS nu va mai fi valabil pe si prin intermediul Site-ului, Serviciilor si Aplicatiilor .
Aveti posibilitatea de a dezactiva conexiunea intre Contul Albume Foto HD si Contul Terta Parte oricand, accesand sectiunea "Setari" a Site-ului si Aplicatiilor .
De retinut ca relatia dumneavoastra cu furnizorii de servicii ai conturilor terte asociate cu conturile terte este reglementata excusiv de acordul ( acordurile ) dumneavoastra cu acei furnizori de servicii ai conturilor terta parte . Albume Foto HD nu exercita nicio actiune pentru a examina niciun Continut SDS in niciun scop, inclusiv dar nu limitat la acuratetea, legalitatea sau incalcarea drepturilor si Albume Foto HD nu este responsabil pentru niciun Continut SDS . Noi vom crea Contul dumneavoastra Albume Foto HD si pagina dumneavoastra de profil Albume Foto HD pentru utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului si Aplicatiilor, pe baza informatiilor personale pe care ni ( Albume Foto HD ) le furnizati sau pe care noi ( Albume Foto HD ) le obtinem prin intermediul SDS precum am specificat mai sus . Puteti avea maxim un ( 1 ) Cont Albume Foto HD activ . Sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, curente si complete pe toata durata procesului de inregistrare si sa actualizati aceste informatii pentru a le pastra corecte, curente si complete . Albume Foto HD isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a va sterge Contul Albume Foto HD si accesul la Site, Aplicatii si Servicii in cazul in care creati mai mult de un ( 1 ) Cont Albume Foto HD sau in cazul in care orice informatie furnizata pe parcursul procesului de inregistrare sau ulterior se dovedeste a nu mai fi de actualitate, inexacta sau incompleta . Dumneavoastra sunteti responsabil cu protejarea parolei dumneavoastra de acces. Sunteti de acord ca nu veti dezvalui parola de acces niciunei parti terte si ca veti fi singurul responsabil pentru orice actiuni sau activitati in cadrul Contului dumneavastra Albume Foto HD, chiar daca ati autorizat sau nu acele activitati sau actiuni. Dumneavoastra trebuie sa sesizati imediat Albume Foto HD in cazul oricarei utilizari neautorizate ale Contului Albume Foto HD .

3.3. Spatii de Cazare

In calitate de Utilizatori, puteti adauga Anunturi . Pentru a adauga un Anunt vi se va cere o varietate de detalii si vi se vor pune intrebari despre Spatiul dumneavoastra pentru ca acesta sa poata fi adaugat pe Site-ul nostru, inclusiv dar nu limitat la: locatie, capacitate, dimensiune, caracteristici, disponibilitate, preturi si normele aferente acestora, conditii financiare .
Pentru a putea fi disponibile in sectiunea Anunturi prin intermediul Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor, toate Spatiile trebuie sa aiba adrese fizice valide . Anunturile vor fi facute publice prin intermediul Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor . Alti Utilizatori vor avea posibilitatea sa rezerve Spatiile dumneavoastra prin intermediul Site-ului, Numarului de telefon, Aplicatiilor si Serviciilor pe baza informatiilor furnizate in Anunt .
Intelegeti si sunteti de acord ca odata ce un Oaspete trimite o solicitare de rezervare a Spatiului, dumneavoastra nu puteti cere un pret mai mare decat cel scris in cererea de rezervare .
Intelegeti si sunteti de acord ca sunteti direct responsabil pentru oricare si pentru toate Anunturile pe care dumneavostra le postati . Conform termenilor, dumneavoastra reprezentati si garantati oricare Anunt pe care il postati si rezervarea acestuia sau sederea oricarui Oaspete in Spatiul dumneavoastra din oricare Anunt pe care il postati si nu veti incalca nicio intelegere pe care ati facut-o cu oricare terta parte cum ar fi: asociatiile de proprietari, conditiile de condominiu sau conditiile de inchiriere . De asemenea, garantati ca Anunt ( ul ) / ( urile ) va fi in conformitate cu toate legile si regulile aplicabile ( cum ar fi legile specifice zonei si legile care reglementeaza inchirierile de proprietati rezidentiale si alte proprietati ), cerintele fiscale precum si regulile si reglementarile care se aplica oricarui Spatiu inclus in Anuntul dumneavoastra ( inclusiv avand toate autorizatiile si licentele ) si nu va fi nicio problema in ceea ce priveste drepturile partii terte . Albume Foto HD nu isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea legilor de inchiriere aplicabile zonei si tarii de catre proprietar .
Va rugam sa retineti ca Albume Foto HD nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun acord sau indatorarare, lege aplicabila, reguli sau reglementari pe care o Gazda le are fata de o terta parte .
Albume Foto HD isi rezerva dreptul, oricand si fara notificare in prealabil, sa interzica accesul la orice Anunt pentru orice motiv, inclusiv Anunturi pe care Albume Foto HD, la discretia sa, le considera a fi inadecvate pentru din diverse motive, cum ar fi pentru ca incalca Termenii si Politicile sau conduita Comunitatii sau ca dauneaza Site-ului, Aplicatiilor sau Serviciilor .
Daca sunteti Gazda intelegeti si sunteti de acord ca Albume Foto HD nu functioneaza ca un asigurator sau ca agent de contractare al dumneavoastra. Daca un Oaspete solicita o rezervare a Spatiului dumneavoastra si se cazeaza la acesta, orice intelegere pe care o faceti cu Oaspetele este intre dumneavoastra si Oaspetele respectiv si Albume Foto HD nu este parte la aceasta intelegere .
In momentul crearii unui Anunt, puteti opta pentru includerea unor anumite cerinte care trebuie indeplinite de catre Utilizatorii eligibili pentru a solicita o cerere de rezervare, inclusiv dar nu limitat la: o fotografie de profil sau verificarea numarului de telefon in vederea rezervarii Spatiului dumneavoastra .
Daca sunteti Gazda, Albume Foto HD face anumite instrumente disponibile pentru a va ajuta sa luati decizii, pe baza informatiilor, in ceea ce priveste Utilizatorii pe care ii alegeti pentru confirmarea rezervarii Spatiului dumneavoastra. Intelegeti si sunteti de acord ca in calitate de Gazda sunteti responsabil pentru propriile fapte, omisiuni dar si pentru faptele si omisiunile oricarui individ care locuieste la sau este prezent la acel Spatiu la cererea sau invitatia dumneavoastra, cu exceptia Oaspetelui ( si a persoanelor invitate de Oaspete, daca este cazul ) .
Albume Foto HD recomanda Gazdelor obtinerea asigurarii adecvate pentru Spatii. Va rugam sa revizuiti cu atentie orice polita de asigurare pe care o aveti pentru Spatiile dumneavoastra si, in special, asigurati-va ca intelegeti orice exceptie pe care polita dumneavoastra de asigurare o acopera sau nu si orice deductii care se aplica in cazul acelor polite de asigurare, inclusiv dar nu limitat la: daca polita dumneavoastra de asigurare acopera sau nu actiunile sau lipsa acestor actiuni din partea Oaspetilor ( si a persoanelor pe care Oaspetii le invita la Spatiul de cazare, daca este cazul ) in timpul sederii in Spatiul de cazare .

3.4. POLITICA DE COOKIES: definitii, termeni, aplicabilitate

Precum multe alte pagini web, Albume Foto HD foloseste, de asemenea, cookies. In acest document vrem sa va explicam politica noastra de cookies, ca sa intelegi despre ce este vorba.

3.4.1. Ce este „cookie” ?

„Cookie” este un mic fisier care se descarca in browserul unui utilizator, cu scopul de a stoca date care pot fi recuperate de catre entitatea responsabila de instalarea sa. Cookie-urile sunt indispensabile bunei functionari a Internetului si, printre altele, usureaza navigarea .

3.4.2. La ce foloseste „cookie” ?

Cookie-urile servesc pentru a stoca diferite tipuri de informatii . Exista multe tipuri de cookie, în functie de entitatea care le gestioneaza ( cookies proprii sau ale tertilor ), in functie de perioada de timp in care raman activate ( cookies de sesiune sau persistente ), sau in functie de scop ( cookies tehnice, de personalizare, de analiza, publicitare sau de publicitate comportamentala ) . Ca exemplu, " cookie ” poate permite amintirea datelor inceperii sesiunii unui utilizator ( daca stochezi date in browserul tau, precum preferintele si setarile tale, acestea se vor putea restaura automat la urmatoarea ta vizita, fara sa fie nevoie sa le selectezi din nou – de exemplu: limba, obtinerea de informatii despre obiceiurile tale de navigare ( pentru a putea astfel imbunatati experienta ta ) sau pentru a putea sa iti prezentam publicitate relevanta in functie de aceasta informatie .

3.4.3. Cum pot revoca acordul meu si cum pot elimina cookie-urile ?

Ceea ce poti face este sa configurezi browserul tau pentru a nu mai accepta cookies sau pentru a te anunta de fiecare data cand vizitezi o pagina web care le foloseste. Totusi, daca o faci, este posibil sa fie sectiuni ale paginii web sau aplicatii pe care nu le vei putea folosi .

Tipuri de cookie folosite de catre Albume Foto HD:

3.4.4. Cookies de imbunatatire a randamentului

Acest tip de cookies pastreaza preferintele tale pentru anumite servicii sau unelte ( precum limba sau moneda ) astfel incat nu va trebui sa le configurezi de fiecare data cand vizitezi pagina noastra web. In anumite cazuri pot fi aportate de catre terti.

3.4.5. Cookies pentru analize statistice
Aceste cookies permit cuantificarea numarului de vizitatori si analiza statistica a utilizarii serviciilor noastre de catre utilizatori. Pot fi prelucrate de catre terti si, datorita lor, putem analiza navigarea in portalul nostru si putem imbunatati modul in care ne prezentam .

3.4.6. Cookies de geolocalizare

Se utilizeaza pentru a localiza geografic pozitionarea calculatorului, Smartphone-ului sau tabletei, pentru a iti putea oferi continutul si serviciile cele mai potrivite in functie de locul unde te afli .

3.4.7. Cookies de registru

Cand te inregistrezi pe portalul nostru, se genereaza cookies care te identifica precum utilizator inregistrat . Pot fi folosite pentru a identifica utilizatorul si se mentin atat timp cat nu abandonezi contul, inchizi browser-ul sau stingi dispozitivul. De asemenea, aceste cookies pot fi folosite impreuna cu alte date analitice pentru a identifica, cu privire la fiecare utilizator in parte, preferintele in ceea ce priveste portalul nostru .

3.4.8. Cookies publicitare

Sunt acelea ce permit gestionarea eficace a spatiilor publicitare ale portalului nostru, pentru a putea adapta continutul anuntului la utilizarea paginii noastre web . Pot fi prelucrate de catre noi sau de catre terti si, datorita lor, putem cunoaste obieciurile tale de navigare pe intenet si iti putem arata publicitate adecvata .

3.4.9. Alte cookies ale tertilor

In unele dintre paginile noastre se pot instala cookies ale tertilor ce permit gestionarea si imbunatatirea serviciilor pe care acestia le ofera . Un exemplu al acestei utilizari sunt link-urile la retelele sociale care permit distribuirea continutului nostru .

3.5.Conditii generale privind utilizarea

Turistul trebuie sa verifice cu atentie conditiile particulare ale apartamentului pe care il rezerva . Efectuand rezervarea, turistul accepta conditiile particulare ale apartamentului pe care il va rezerva . Turistul trebuie sa comunice persoanei de contact ora aproximativa de sosire cu minim 24 ore inainte de data sosirii la apartament . Turistul trebuie sa respectate proprietatea, mobila si dotarile sale . Nu este permisa cazarea mai multor persoane decat cele prevazute in solicitarea de rezervare . Nu este permisa realizarea niciunei activitati ilicite in destinatia respectiva, in timpul sederii. Cu scopul de a putea fi procesata orice reclamatie, turistul trebuie sa comunice, in cel mai scurt timp posibil si in orice caz in maxim 24 de ore de la sosire sau de la momentul producerii incidentului, atat proprietarului cat si Albume Foto HD, in scris, pentru a avea cunostinta de orice incalcare a executarii contractului ce a avut loc, incluzand si fotografii daca sunt relevante . In cazul in care turistul nu realizeaza aceasta comunicare in timpul si forma adecvata, nu va putea depune reclamatii ulterioare si va fi responsabil de toate pagubele care se produc sau se agraveaza .
Albume Foto HD comunica urmatoarele :
- Albume Foto HD actioneaza cu buna-credinta si in calitate de intermediar in contractarea serviciilor oferite pe paginile sale web ;
- Albume Foto HD nu poate interveni in conditiile de inchiriere stabilite de catre proprietar / gazda ;
- Fotografiile si informatia care apar pe portalul nostru sunt facilitate direct de catre proprietari si acesti proprietari le pot modifica periodic si in orice moment ;
- Albume Foto HD se face responsabil doar de daunele directe cauzate de catre defecte atribuite obligatiilor noastre, pana la o suma echivalenta cu pretul total al rezervarii, precum se indica in e-mailul de confirmare. Acest lucru include orice caz de anulare a rezervarii din partea noastra din motive de greva, forta majora sau orice alta situatie al carei control nu il detinem dar nu in cazul in care propietarul nu mai face proprietatea rezervata disponibila . In cazurile enumerate, rezervarea va fi anulata si vor fi rambursate toate cheltuielile, inclusiv comisioanele Albume Foto HD .

3.6. Politica de anulare
Exceptie articolul 16 litera A din OUG 34 / 2014 .
Articolul 16 : Exceptari de la dreptul de Retragere ;
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la Articolul 9 - 15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele :
a) Contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionisti ;
Turistul beneficiaza de un drept de retragere, putand sa anuleze rezervarea, cu indeplinirea urmatoarelor conditii:
- turistul nu s-a folosit de Serviciile puse la dispozitie prin prezentul website, anume nu s-a cazat in spatiul / spatiile rezervate datorita indisponibilitatii acestora ( spatiilor )
In vederea exercitarii dreptului de retragere:
- turistii trebuie sa comunice anularea rezervarii in scris, prin intermediul e-mailului, fax-ului sau utilizand meniul de "Anulare" din spatiul Albume Foto HD.
Orice anulare din partea turistului, incluzand cazuri de forta majora sau neprezentare la spatiul de cazare, este supusa politicii de anulare mai sus mentionata.
Nu veti putea beneficia de dreptul de retragere in cazul in care serviciile v-au fost deja prestate .

3.7. Politica de rambursari
In cazul intrunirii conditiilor mentionate la punctul anterior ( turistul se incadreaza in termenul de retragere de 14 zile calculat din momentul confirmarii rezervarii si turistul nu s-a folosit de Serviciile puse la dispozitie prin prezentul website, anume nu s-a cazat in spatiul/spatiile rezervate ), Albume Foto HD va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea turistului, in termen de maxim 14 zile de cand am fost informati asupra deciziei de retregere a turistului .
De asemenea, Albume Foto HD va rambursa comisionul in urmatoarele circumstante, atat timp cat turistul si-a indeplinit obligatiile, explicate in detaliu in Conditiile generale:
- In cazul in care propietarul nu poate fi contactat in ziua check-in-ului pentru a furniza accesul in locatie .
- In cazul in care o locatie nu ofera standardele de cazare si utilitatile descrise pe pagina web a Albume Foto HD, doar cand turistul a comunicat acest lucru catre Albume Foto HD in maxim 24 de ore dupa check-in si dupa ce proprietarul apartamentului a fost instiintat si nu a putut satisface necesitatile turistului .
- In cazul in care are loc o urgenta ce face ca spatiul sa nu poata fi locuit in orice moment al sederii si atat timp cat turistul anunta Albume Foto HD in maxim 24 de ore dupa ce a avut loc .

3.8. Politica de comentarii
Albume Foto HD ia in serios transparenta si integritatea comentariilor primite de la turisti. Aceasta politica a fost creata pentru ca sistemul sa fie folosit corect si impartial .
Albume Foto HD asigura ca doar utilizatorii ce au rezervat cu noi pot lasa un comentariu despre o proprietate pe site-ul nostru. Singurul mod de a accede la Sistemul de Referinta este prin intermediul unul link ce i se trimite turistului dupa iesirea din spatiul inchiriat .
Albume Foto HD publica toate comentariile pe pagina web, atat cele pozitive cat si cele negative. Albume Foto HD va sterge un comentariu doar daca :
- Include limbaj ofensiv sau amenintator ;
- Mentioneaza numele si prenumele proprietarului / persoanei de contact si / sau adresa imobilului ;
- Este vorba de spam ( de exemplu, publicitate de orice tip ) ;
Daca Albume Foto HD are motive sa creada ca proprietarul unui apartament incearca sa manipuleze sistemul de comentarii, va lua actiunile necesare, precum eliminarea tuturor proprietatilor sale de pe pagina web si toate comentariile pana cand situatia va fi rezolvata .
Cu scopul de a asigura o adevarata Politica de Transparenta, Albume Foto HD va posta un comentariu fiecarui anunt ori de cate ori proprietarul va anula o rezervare, in care sa specifice anularea rezervarii de catre acesta si durata de timp de cand proprietarul a anulat rezervarea pana la check-in .

5. VIATA PRIVATA

5.1 Informatii generale

albumefotohd.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

albumefotohd.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

SC Foto Art SRL, operator al siteului albumefotohd.ro a trimis cerere de inregistrare la registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal ( A.N.S.P.D.C.P. ) sub numarul 153966372742.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la albumefotohd.ro, Str Lyon nr 35, Constanta, 900500, e-mail office[at]albumefotohd.ro

Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a avea acces mai usor la contul dvs. pe site-ul albumefotohd.ro sau informarea utilizatorilor cu privire la noile stiri aparute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promotionale desfasurate de albumefotohd.ro.

Scopul accesului albumefotohd.ro la datele stocate pe calculatorul dvs. ( cookie-uri ) este de personalizarea continutului afisat - de exemplu de pastrarea setarilor personalizate ale fiecarui utilizator, autentificarea pentru comentarii sau realizarea de profile de utilizatori ( fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume ) in scop de marketing.

Scopul accesului tertelor retele de publicitate la datele stocate pe calculatorul dvs. ( cookie-uri ) este de marketing prin Internet - de exemplu pentru afisarea unor reclame relevante pentru utilizatori si realizarea de profile de utilizatori ( fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume ) in scop de marketing.

Alte terte parti, cum ar fi cele care colecteaza date de trafic ( de ex. SATI ) sau cele apartinand retelele sociale ( de ex. Facebook ) integrate pe paginile albumefotohd.ro pot utiliza cookie-uri pentru scopuri de colectare a informatiilor de trafic sau , respectiv, de a permite partajarea continutului cu reteaua sociala specifica.

Utilizatorii care nu doresc accesul tertilor la datele stocate pe calculatorul dvs. ( cookie-uri ) pot folosi setarile browserului folosit pentru stergerea sau blocarea acestora. In ajutorul utilizatorilor nostri va indicam modul in care principalele trei browsere de pe piata permit acest lucru:

Setari cookie în Internet Explorer – Internet Explorer;
Setari cookie în Firefox – Firefox;
Setari cookie în Chrome – Chrome;
Setari cookie în Safari – Safari;
Setari cookie în Edge – Edge;
Setari cookie în Opera – Opera.
5.2 Ce informatii colectam

albumefotohd.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la albumefotohd.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Datele pot fi corectate in sectiunea Profilul tau, accesibila pe parcusul intregii vizite. Aceste informatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. albumefotohd.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la dispozitie de Trafic,ro, Google Analytics sau SATI – Studiu de Audienta si Trafic Internet. albumefotohd.ro foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate
anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Cookie-uri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, albumefotohd.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul dvs si la avantajele aduse de acesta. De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.

Cookie-urile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa nu preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs., fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Cookieurile ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

5.3. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. albumefotohd.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

5.4. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

albumefotohd.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, albumefotohd.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor albumefotohd.ro.

In concluzie, atunci cand accesati siteurile albumefotohd.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor albumefotohd.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. albumefotohd.ro nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

5.5. Mesaje comerciale nesolicitate

albumefotohd.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului ( spam ). albumefotohd.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile albumefotohd.ro, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva ( double opt-in ). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email
trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe albumefotohd.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de albumefotohd.ro va rugam sa trimiteti un email la admin@albumefotohd.ro si vom rezolva problema cat de curind posibil respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Copyright © 2019 Albumefotohd.ro